“Staluceste cu Romana!”

Asa suna invitatia la concurs a creatoarei Romana G. Urmanczy, in urma cu cateva zile. Acest concurs urmarea crearea a doua rochii de gala, special realizate pentru cele care aveau sa fie norocoasele castigatoare.
Am dat si eu share la acest concurs, bineinteles, dar nu a fost sa fiu eu dintre “fericite”, ci doua fete dragute si simpatice pe care s-a intamplat sa le machiez in ziua in care acestea si-au imbracat “premiul”, si anume minunatele tinute special croite pentru ele in doar 2 zile.
Astfel ca, vineri, mi-am petrecut doua ore frumoase in compania unor oameni speciali, intr-o atmosfera calda, ascultand colinde. Totodata, am decoperit ca una dintre castigatoare era chiar o prietena din acelasi oras cu sotul meu, pe care mereu o “amenintam” ca vreau sa o machiez candva! :)) Ea, nefiind genul care sa poarte machiaj prea des, a trait intens aceasta experienta.
Astfel, am petrecut un timp frumos si deosebit de calduros in showroom-ul Romanei, alaturi de Daria, Ana- Maria, Tatiana, si castigatoarele Codruta Radescu si Gaby Scridon.
La finalul acestor doua ore, ni s-au alaturat si fotografii mei dragi de la IntuitivArt, Adi si Alina Calbajos, care au imortalizat momentul de la sesiunea de machiaj, finalizand cu un mic shooting pentru fetele imbracate in rochiile minunate, semnate Romana G. Urmanczy.
Va las acum sa va bucurati de cateva imagini.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16