In acest an, Institutului Pantone a ales o culoare care pentru mine a fost mereu in topul preferintelor. Desi acum, denumirea nuantei Bordo, este schimbata in numele Marsala, avem si o explicatie pentru acest lucru. Aceasta denumire a nuantei porneste de la culoarea vinului care ii da si numele, o nuanta despre care se spune ca întruchipeaza eleganta, bogatia, frumusetea si finetea.
Marsala se potriveste perfect anotimpului rece, fiind in deplin acord cu nuantele naturii toamna si contrastand perfect cu zapada iarna. Iar pentru anotimpul cald, puutem opta pentru nuante care sa contina si pigmeti de bronz si auriu.
Este o culoare roiala, perfecta pentru orice fel de ocazie.
“Marsala ne îmbogăţeşte mintea, corpul şi sufletul, emanând încredere şi stabilitate”, anunţă directorul executiv de la Institutul Pantone, Leatrice Eiseman.

Si acum va las cateva tips-uri despre cum puteti purta aceasta culoare.

*Daca ai tenul in nuanta calda si parul saten, opteaza pentru o nuanta  mai spre visiniu. *Daca esti blonda cu ten si ochi deschisi la culoare, vei arata mai sic in nuanta mai stinsa, Marsala.
*Daca exista un contrast puternic intre par si ten – de exemplu ten alb si par negru – alege o nuanta intensa de rosu burgund.

Si acum,va las in compania unor imagini realizate de IntutivArt!
Machiaj realizat de mine pe superbul model Lavinia Daiana Muscan
Coafura – Elisabeta Butoi
Video – Dan Chis

More than just Make-up